Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Dorsvloer (Bouwnr. 120199)

WILHELMINADORP

€ 622.300 v.o.n.

Bouwjaar
2022

Woonoppervlakte
142 m2

Inhoud
365 m3

Aantal kamers
4
Omschrijving

In het bouwproject ‘De Hofstede De Meestoof’ bieden wij u te koop aan deze royale appartementen op de begane grond van het hoofdgebouw. Deze appartementen hebben een eigen tuin, naast veel gemeenschappelijk groen. Dus is de overgang van een woning met tuin naar een appartement voor u nét te groot? Dan heeft u hier het beste van twee werelden!

In het project zijn nog verschillende appartementen beschikbaar in Fase 1, zowel op de verdieping alsook met tuin op de begane grond. De transformatie van de oude Meestoof naar een woongebouw met appartementen loopt voorspoedig. De eerste woningen worden bewoond, realisatie van Fase 1 wordt verwacht uiterlijk 1 oktober 2023. Dus wilt u op korte termijn een appartement en heeft u niet de tijd om bij een ander project te wachten tot er 70% verkocht is en / of een bouwperiode van een jaar afwachten? Wij bieden u vrijwel direct uit voorraad een prachtig alternatief.

Deze ruime appartement beschikken over ca. 124 m2 tot 152 m2 woonoppervlakte en heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde vrij uitzicht. Deze appartementen, of moeten we het ‘woningen’ noemen, bevinden zich op de ‘Dorsvloer’.

Via de voortuin van ca. 4 meter diep bereikt u voordeur en de hal. Daarachter is een gangzone gesitueerd waaraan de slaapkamer van ruim ca. 16 m2 met badkamer-en-suite, de bijkeuken/installatieruimte en het gastentoilet zijn gelegen. Daarnaast bevinden zich nog een vrije ruimte van ca. 7 m2 en een tweede badkamer. Deze zogenaamde onbenoemde ruimte leent zich perfect als werk- studeerruimte.

Vervolgens bereikt u de ruime eetkamer met open keuken van bijna 37 m2. Deze loopt over in de woonkamer van ca. 25 m2 waar de terrasdeuren toegang verschaffen aan de ruime achtertuin van maar liefst ca. 11 meter diep én op het zuidwesten gericht. En dus altijd tuin waar u in de zon kunt zitten of een beetje schaduw vindt tegen té hete zomerdagen. Vanuit de achtertuin heeft u uitzicht over de grote gemeenschappelijke tuin met het paviljoen en het weidse polderlandschap daarachter.

De woningen zijn met loze leidingen voorbereid voor diverse domotica toepassingen. De berging van ca. 5 m2 bevindt zich op korte afstand, naast het paviljoen.

In deze exclusieve woning geniet u maximaal van het leven. U woont aan het water in het rustige Wilhelminadorp, midden in de natuur tussen Goes en de Oosterschelde, maar op slechts 3 km van het gezellige winkelcentrum van Goes. Vlakbij bevinden zich onder andere een 18 holes golfbaan en de jachthaven van het Goese Sas aan de Oosterschelde.

Naast uw eigen privétuin of -terras kunt u ook gebruik maken van de grote gemeenschappelijke tuin en het vrijstaande paviljoen met zomer- én winterterras. Uw logées kunt u laten overnachten in de twee gastenkamers die bij het paviljoen gelegen zijn. Naar wens is het mogelijk om gebruik maken van de elektrische deelauto. U woont bovendien gasvrij, want uw woning wordt verwarmd met een grondwarmtepomp met bodemwarmte uit een bron op het eigen terrein. Voor de energie van dit systeem wordt zonne-energie opgewekt uit de zonnepanelen op het dak van de bergingen en paviljoen.

Kijk voor uitgebreide informatie op de projectwebsite: wonenindemeestoof.nl

Geniet van het leven in Hofstee de Meestoof!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisNIEUWBOUW
Bouwjaar2022
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte142 m2
Externe bergruimte5 m2
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers1
Energie
Warm waterELEKTRISCHE BOILER EIGENDOM
Buitenruimte
TuinACHTERTUIN
Kadastrale gegevens
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.