Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Oostmolenweg 23

KLOETINGE

€ 249.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1912

Woonoppervlakte
81 m2

Inhoud
301 m3

Aantal kamers
4

Perceelopppervlakte
329 m2
Omschrijving

Aan de Kloetingse Oostmolenweg bieden wij deze eenvoudige vrijstaande woning aan. Dit huis heeft verrassend veel ruimte én een mooi perceel (329m2 eigen grond) met een grote garage / schuur. Dit huis zoekt naar een nieuwe eigenaar die naar een (eerste) woning zoekt waar nog werk aan is, dichtbij de stad en voorzieningen staat, maar ook een wat vrij en weids karakter heeft.

Oostmolenweg 23 heeft het allemaal: ruimte voor verbetering, ruimte in en om de woning, ruimte in een grote schuur én ruimte met het uitzicht aan de voorzijde! Als u ruimte heeft in de agenda maken we graag een afspraak voor een bezichtiging.

De woning heeft een entree / hal die toegang geeft tot de woonkamer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en heeft een mooi zicht op het akkerland voor het huis. Doordat de woning iets verhoogd is gebouwd ten opzichte van de akker heeft u er een mooi zicht over. De woonkamer loopt in principe door tot de achterzijde, maar door een lichte scheidingsmuur heeft de huidige eigenaar de achterkamer in gebruik als slaapkamer. Dit is op deze wijze te handhaven, danwel vrij eenvoudig open te maken. Waardoor er een woonkamer ontstaat met een totaal oppervlakte van ruim 30m2. Via de woonkamer is de (dichte) keuken bereikbaar. De keuken is eenvoudig en voorzien van een aanrechtblok met gasfornuis. De keuken heeft een ruime, vaste, kast en loopt uit in de bijkeuken met witgoedaansluitingen. Via de bijkeuken is de douche- / toiletruimte bereikbaar.

Op de verdieping zijn naast de overloop twee ruime slaapkamers aanwezig, een derde slaap- / bergruimte, én een bergruimte annex wasgelegenheid. In combinatie met een dakkapel aan de achterzijde is een indeling met vier volwaardige slaapkamers te realiseren.

De huidige twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en meten (rekening houdend met minimaal 1.50 hoogtelijn) ca.

Slaapkamer 1: 3.25 x 3.30

Slaapkamer 2: 3.25 x 2.30

Slaap- / bergruimte: 2.30 x 1.80

Wasgelegenheid: 1.80 x 1.80

Via de bijkeuken komen we onder een aangebouwde overkapping in de tuin. De tuin aan de achterzijde is echt een groene oase met veel privacy. Het perceel meet hier vanaf de achtergevel tot aan de schuur ca. 13.5 meter en ruim 8 meter breed. De tuin is voorzien van verschillende soorten beplanting, gazon, bomen en struiken. Langs de woning is de mogelijkheid om naar de achterzijde van het perceel te komen. Het perceel wordt hier wel afgesloten met een poort. In verleden tijd was het ook mogelijk om zelfs met de auto tot achterin de schuur te komen. De doorgang, ca. 2.50m. laat dit nauwelijks meer toe, maar motorrijders of andere hobbyisten kunnen hier met alle gemak van de schuur tot aan de weg komen.

De schuur bestaat uit twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn. De ingang bevindt zich in een schuur met zadelkap die circa 5.00 diep en 3.90 breed meet. Binnendoor bereikbaar is het tweede gedeelte wat hier haaks op staat, dit schuurdeel is lager en meet circa 4.80 breed en 2.80 diep.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan deze woning. Dit huis biedt starters, jonge gezinnen en/ of senioren die wat vrijheid zoeken en niet ál te groot willen wonen met alle voorzieningen op de begane grond een fijn thuis. Bel voor het maken van een afspraak: 0113-223946 of mail naar info@schrijverversluys.nl

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisVRIJSTAANDE WONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar1912
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte81 m2
Externe bergruimte32 m2
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterCV KETEL Nefit Excellent 2000
Buitenruimte
Tuin111 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte329 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.