Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Stamphuis (Bouwnr. 120201)

WILHELMINADORP

€ 758.100 v.o.n.

Bouwjaar
2023

Woonoppervlakte
159 m2

Inhoud
450 m3

Aantal kamers
3
Omschrijving

In het bouwproject ‘De Hofstede De Meestoof’ bieden wij u te koop aan deze royale appartementen op de verdieping van het hoofdgebouw. Deze appartementen hebben een royaal terras, naast veel gemeenschappelijk groen. Dus is de overgang van een woning met tuin naar een appartement voor u nét te groot? Dan heeft u hier het beste van twee werelden!

In het project zijn nog verschillende appartementen beschikbaar in Fase 1, zowel op de verdieping alsook met tuin op de begane grond. De transformatie van de oude Meestoof naar een woongebouw met appartementen loopt voorspoedig. De eerste woningen worden bewoond, realisatie van Fase 1 wordt verwacht uiterlijk 1 oktober 2023. Dus wilt u op korte termijn een appartement en heeft u niet de tijd om bij een ander project te wachten tot er 70% verkocht is en / of een bouwperiode van een jaar afwachten? Wij bieden u vrijwel direct uit voorraad een prachtig alternatief.

Deze appartementen meten circa 130 m2 tot 159 m2 woonoppervlakte op de eerste verdieping (Stamphuis) van Hofstee de Meestoof. Deze woningen zijn toegankelijk via de trap of de lift in de gemeenschappelijke entrée en de galerij met fantastisch uitzicht.

Grenzend aan deze galerij bevindt zich het terras van ca. 19 m2 met vrij uitzicht over de gemeenschappelijke tuin en het daar achterliggende weidse polderlandschap.

Via de galerij en dit terras bereikt u de voordeur met daarachter de hal met het gastentoilet. In de ca. 78 m2 grote leefruimte zijn de open keuken met eethoek en de zithoek gesitueerd. Door de openslaande terrasdeuren aan de achterkant, het brede Franse balkon aan de voorzijde en het hoge schuine dak biedt deze ruimte een unieke loftbeleving.

Naast deze ruimte zijn de bijkeuken/installatieruimte en de slaapkamer van bijna 17 m2 met badkamer-en-suite gesitueerd.

In de kap daarboven bevinden zich een logeer- of hobbykamer en wanneer dit gewenst zou zijn een kleine badkamer.

Deze woningen zijn met loze leidingen voorbereid voor diverse domotica toepassingen. De berging van ca. 5 m2 bevindt zich op korte afstand, naast het paviljoen.

In deze exclusieve woningen geniet u maximaal van het leven. U woont aan het water in het rustige Wilhelminadorp, midden in de natuur tussen Goes en de Oosterschelde, maar op slechts 3 km van het gezellige winkelcentrum van Goes. Vlakbij bevinden zich onder andere een 18 holes golfbaan en de jachthaven van het Goese Sas aan de Oosterschelde.

Naast uw eigen privétuin of -terras kunt u ook gebruik maken van de grote gemeenschappelijke tuin en het vrijstaande paviljoen met zomer- én winterterras. Uw logées kunt u laten overnachten in de twee gastenkamers die bij het paviljoen gelegen zijn. Naar wens is het mogelijk om gebruik maken van de elektrische deelauto.

U woont bovendien gasvrij, want uw woning wordt verwarmd met een grondwarmtepomp met bodemwarmte uit een bron op het eigen terrein. Voor de energie van dit systeem wordt zonne-energie opgewekt uit de zonnepanelen op het dak van de bergingen en paviljoen.

Kijk voor uitgebreide informatie op de projectwebsite: wonenindemeestoof.nl

Geniet van het leven in Hofstee de Meestoof!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisNIEUWBOUW
Bouwjaar2023
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte159 m2
Externe bergruimte5 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Energie
Warm waterELEKTRISCHE BOILER EIGENDOM
Buitenruimte
TuinZONNETERRAS
Kadastrale gegevens
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.