Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Stationssingel 6

Kapelle

€ 595.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1960
Omschrijving

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar een riante nagenoeg nieuwe bedrijfsloods met vrijstaande woning op een unieke locatie in Kapelle? Dan is de Stationssingel 6 een adres dat u niet mag missen! Maar wanneer u een sfeervolle vrijstaande woning zoekt met meer dan voldoende hobbyruimte om aan uw oldtimer(s) of boot te knutselen dan is dit hier ook zeer goed mogelijk!

Via de hal met trapopgang, meterkast en toegang tot het kantoor/slaapkamer komt u de sfeervolle woonkamer binnen. De zithoek en het eetgedeelte zijn mooi gescheiden door de stijlvolle kastenwand. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd. Hier is het heerlijk vertoeven, zeker wanneer het hout knispert in de openhaard. Aan de achterzijde van de woning treft u de eethoek, van hieruit heeft u ook toegang tot de gesloten keuken. De L-vormige keuken (bj.2014) in lichte kleurstelling betreft een mooie voorziening met gaskookplaat, combioven, vaatwasser, afzuigkap, koeler en vriezer. Verder vindt u op de begane grond het toilet en een aparte ruimte waar zich de witgoedaansluitingen en de cv-opstelling van het merk Atag (bj.2020) bevinden.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is luxe afwerkt in een moderne kleurstelling en is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming. Op de overloop bevindt zich een apart toilet.

De slaapkamers hebben de volgende circa afmetingen:
Slaapkamer 1. 4.45 x 3.67 mtr.
Slaapkamer 2. 3.48 x 3.18 mtr.
Slaapkamer 3. 2.58 x 2.38 mtr.

De compacte achtertuin is volledig betegeld en op het noordoosten gelegen.

Achter de woning treft u 2 loodsen, de eerste loods met circa 183m2 vloeroppervlakte is voorzien van een elektrisch bedienbare hoge overheaddeur en op dit moment in gebruik als opslagruimte. Deze ruimte is voorzien van elektra, water en toilet.

Achter de eerste loods is in 2018 een riante nieuwe loods met in het totaal circa 243m2 vloeroppervlakte gerealiseerd. Deze loods is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, vloerverwarming en elektrische overheaddeur. Achter deze loods treft u ook nog voldoende parkeergelegenheid of opslagruimte.

Ook zijn er diverse mogelijkheden tot het uitbreiden van de nieuwe loods en de woning en het slopen van de “oude” loods, hier zijn door de gemeente ook alle vergunningen voor afgegeven.

De woning is in 2015 nagenoeg geheel gerenoveerd en voorzien van dak- en vloerisolatie, de woonkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.

Kapelle is een groot dorp met vele voorzieningen zoals winkels, sportverenigingen, scholen en een treinstation. Ook bent u met enkele autominuten op de autosnelweg of in Goes.

Bestemming
De bestemming van het perceel is ‘bedrijf’ waarbinnen de woning een zogenaamde bedrijfswoning is. Dit is anders dan een reguliere woonbestemming die in particuliere woonomgeving. Bent u particulier, laat u dan eerst voorlichten omdat hiervoor andere financieringsnormen gelden. Activiteiten tot en met categorie 2 op de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan op deze locatie. Het bestemmingsplan en genoemde Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn na te lezen op ruimtelijkeplannen.nl

Vraagprijs
€ 595.000,-

Omzetbelasting / overdrachtsbelasting
Er is overdrachtsbelasting verschuldigd over de onroerende zaak. Voor het woongedeelte 2% en voor het zakelijke deel 8%. Over de in 2018 gerealiseerde loods is BTW belaste levering van toepassing.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg vanaf juni 2022.

Overige van belang zijnde informatie
Het object wordt ‘As is, where is’ verkocht. Wat inhoudt dat in afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
Verkoper verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Stationssingel 6 in Kapelle. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de makelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.