Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Type C (Bouwnr. 132269)

GOES

€ 442.500 v.o.n.

Bouwjaar
2024

Woonoppervlakte
89 m2

Inhoud
240 m3

Aantal kamers
4
Omschrijving

Dit zelfstandige appartement in Marnix Staete is ideaal indien u (nog) niet beschikt over een directe zorgvraag of uitsluitend een lichtere zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Marnix Staete biedt.

Comfortabel wonen

Een duurzaam, levensloopbestendig driekamerappartement waar u heerlijk comfortabel kunt wonen. U beschikt over een ruime L-vormige woonkamer en een keuken met inbouwapparatuur (een eigen gekozen indeling van de keuken is mogelijk). Het appartement is gelegen op een hoek en beschikt verder over een ruime slaapkamer, een kleinere tweede slaapkamer, een badkamer met toilet en een separaat toilet, een inpandige berging en een eigen berging op de begane grond. Hier kunt u uw fietsen plaatsen en verder dient deze ruimte voor opslag.

Er zijn grote raampartijen voor een aangename lichtinval. Vanuit de woonkamer is er middels een deur toegang tot het balkon. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer bereikbaar. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet, douche, wastafel en spiegel. In de berging is er een aansluiting voor een wasmachine en droger.

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Marnix Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte.

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn (naast huurwoningen) vijf koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met veel zorg in de woning kunt blijven wonen. Indien nodig kan zorg en alarmering door Cedrah en/of partners geleverd worden.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisNIEUWBOUW
Bouwjaar2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte89 m2
Externe bergruimte0 m2
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterAARDWARMTE
Buitenruimte
TuinGEEN TUIN
Kadastrale gegevens
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.