Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Valckeslotlaan 77

GOES

€ 195.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1960

Woonoppervlakte
74 m2

Inhoud
245 m3

Aantal kamers
3

Perceelopppervlakte
m2
Omschrijving

Wanneer u op zoek bent naar een ruim sfeervol licht appartement met vrij uitzicht, 2 slaapkamers en 2 balkons, dan is de Valckeslotlaan 77 te Goes een appartement om te komen bekijken. Naast dit fraaie appartement mogen wij namens verkopers ook nog een garagebox (Valckelslotlaan 9G) te koop aanbieden in het complex.

De Valckeslotlaan is gelegen aan de rand van het centrum van Goes, u woont op zeer korte afstand van alle denkbare voorzieningen zoals winkels, horeca, scholen en sportmogelijkheden. Zoekt u liever het groen op? Ook natuurgebied de Hollandsche Hoeve is op loopafstand gelegen.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van het complex en is bereikbaar via het trappenhuis met afgesloten toegangsdeur met inbelverbinding. De hal is een centraal punt in dit keurige appartement en biedt u toegang tot de woonkamer, slaapkamer aan de achterzijde, de badkamer, keuken en het toilet. De riante woonkamer is mooi licht door de grote raampartijen aan de achterzijde en kijkt uit richting het centrum. Aan deze zijde van het complex treft u het hoofdbalkon (ca. 2.69 x 1.64 mtr.) welke op het zuidwesten is gelegen en zonaanbidders nagenoeg de gehele middag en avond de mogelijkheid biedt om in goede privacy van het zonnetje te genieten. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote slaapkamer (1), deze is aan de voorzijde van het complex gelegen en van hieruit heeft u toegang tot het 2e balkon (ca. 4.70 x 1.12 mtr.) welk op het noordoosten is gelegen en u de mogelijkheid biedt om tijdens warme zomerdagen heerlijk koel van het buitenleven te genieten met leuk uitzicht over de wijk en het groen. De keuken in lichte kleurstelling betreft een net geheel en is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De badkamer betreft een moderne voorziening welke is betegeld met een strakke lichte wandtegel en voorzien is van een douche en wastafelmeubel. Het toilet treft u in de hal en is recent vernieuwd.

Het appartement heeft twee slaapkamers welke de volgende circa afmetingen hebben:

Slaapkamer 1. 4.53 x 2.74 mtr.

Slaapkamer 2. 2.74 x 2.70 mtr.

De woning wordt verwarmt middels een moederhaard, het warmwater wordt verzorgd door een elektrische boiler. Het complex is volledig voorzien van kunststofkozijnen met isolatieglas.

Onderin het complex bevindt zich de eigen afgesloten berging van circa 7 m2.

De VVE bijdrage voor dit appartement en de berging bedraagt ca. € 173,- per maand, de garagebox kent een eigen VVE bijdrage van €50,- per maand. De mogelijkheid bestaat dat deze bedragen verhoogd wordt i.v.m. onderhoudsbegroting.

De verkoper heeft een grote voorkeur om zowel het appartement als de garagebox in een transactie verkopen, dit is echter geen Pré!

Aan de Nachtegaallaan, welke gelegen is aan de achterzijde van het appartement bevinden zich appartementencomplexen welke op de nominatie staan om gesloopt te worden. Na de sloop zullen er hier nieuwbouwappartementen ontwikkelt worden welke mogelijk invloed hebben op het huidige straatbeeld en zicht vanuit het appartement.

De oplevering is per juli 2024 reeds mogelijk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar al het moois aan de Valckeslotlaan 77? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak, wij laten u het graag zien!

Tot ziens in Goes!

Kenmerken
Bouw
Bouwjaar1960
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte74 m2
Externe bergruimte20 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Energie
Warm waterMOEDERHAARD
Buitenruimte
LiggingIN CENTRUM IN WOONWIJK
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlaktem2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.