Sebastiaanstraat 23-b Kwadendamme

Over deze woning

Op de locatie aan de Sebastiaanstraat in Kwadendamme bieden we te koop aan deze levensloopbestendige tweekapper. Dit huis is van alle gemakken voorzien, zoals; kunststof kozijnen en een slimme plattegrond met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, die verassend groot en functioneel is.

De woning heeft een entree met daarin de meterkast, trapkast en toilet. In het woongedeelte is het zitgedeelte aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de keuken en de slaapkamer met aansluitend badkamer. Op de verdieping is de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als werk- of slaapkamer. Indien gewenst is dit zelfs nog in twee slaapkamers te delen.

Als optionele afwerkingsmogelijkheden zijn er mogelijkheden om de woning met een garage uit te rusten óf de ruimte van de garage te benutten door het leefgedeelte groter te maken. Hierdoor is er een grotere woonkamer/slaapkamer op de begane grond mogelijk met een keuken aan de voorzijde en een royale woonkamer aan de achterzijde. Deze optie biedt ook nog een inpandige berging voor fietsten etc. Op de verdieping is ook nog een optie tot het plaatsen van een extra dakkapel en badkamer. Kortom: voldoende mogelijkheden tot het volledig ‘eigen’ maken van uw nieuwe levensloopbestendige woning!

De huizen worden gebouwd en ontwikkeld door bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand. De bouw start bij de verkoop van een volledige tweekapper, dus mocht u een medebouwer hebben kan de bouw snel van start!

Voor meer informatie over de optionele uitvoeringen en de meerwerkprijzen nodigen wij u uit om met ons kennis te maken. We lichten in een gesprek u graag voor wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak 0113-223946 of mail naar info@schrijverversluys.nl.

249.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Soort woonhuis eengezinswoning
twee onder een kap woning
Bouwjaar 2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte 115 m2
Externe bergruimte 6 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3

Energie

Energie label A
Isolatie Volledig geïsoleerd
Dubbel glas
Verwarming CV Ketel
Vloerverwarming geheel
Warm water CV Ketel

Kadastrale gegevens

Oppervlakte: 300 m2