Bessestraat 15

GOES

€ 285.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1966

Woonoppervlakte
121 m2

Inhoud
438 m3

Aantal kamers
5

Perceelopppervlakte
218 m2
Omschrijving

Aan de Bessestraat in Goes bieden wij u te koop aan deze ruime drive-in woning, gelegen op een perceel van 218m2. De woning bestaat uit drie etages met op de begane grond een inpandige garage, werkkamer en bijkeuken. De woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping en op de tweede verdieping vindt u drie (in potentie vier) slaapkamers. In de achtertuin, op het zuiden georiënteerd, maakt u mee dat de ruimte en de zon een hoofdrol spelen. Omdat dit huis op de hoek van een rij staat, is de tuin extra breed en die geeft naast de woning de gelegenheid om een ruime berging te maken. Dat is door de huidige eigenaar dan ook gedaan.

Het leuke aan de plek waar deze woning staat, is dat hij op korte afstand ligt van alle denkbare dagelijkse voorzieningen. Zoals het winkelcentrum ‘de Bussel’ en diverse scholen alsook het openbaar vervoer.

Via de oprit aan de voorzijde komt u binnen in de hal/entree van de woning. De hal biedt toegang naar een toilet, de meterkast, garage en de bijkeuken. De garage ligt aan de voorzijde van de woning en is een ideale ruimte voor opslag, gereedschap en fietsen. Kortgezegd: alle spullen die een gezin of hobbyist heeft! De bijkeuken is voorzien van de cv-installatie (Intergas van december 2021, huurketel) en is voorzien van een keukenblok waarin de witgoedaansluitingen zijn ingebouwd. Verder biedt deze bijkeuken toegang naar de op de begane grond gelegen werkkamer (ca. 3.40 x 3.00) en de tuin. Deze werkkamer is een fijne ruimte die mogelijkheden biedt om aan huis te werken, praktijk te houden (al dan niet gecombineerd met de ruimte in de garage) of als speelkamer voor kinderen.

De woonkamer en de keuken zijn op de eerste verdieping gelegen. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde. Hier is een gezellige zithoek met zicht op de tuin en toegang tot het balkon achter de schuifpui. De sfeer in het zitgedeelte wordt verhoogd door de open haard die in het midden van de zithoek is gebouwd. De woonkamer biedt verder ruimte aan een ruime eethoek en loopt verder over in de keuken. De (eenvoudige) keuken is geplaats in een hoekopstelling en biedt een goede werkruimte, gaskookplaat met afzuiging en een losse vaatwasser en koel- vriescombinatie die bij de woning achter blijft.

Aan de keukenzijde is een klein balkon wat uitzicht geeft over de voorzijde, de Bessestraat. Aan de achterzijde is een ruimer balkon wat ideaal op de zon is gelegen. Ruimte biedt om lekker op te zitten in het zonnetje. Voor meer ruimte kunt u terecht in de tuin die vanaf het balkon bereikbaar is via de trap vanaf het balkon.

Op de tweede verdieping vindt u twee slaapkamers aan de voorkant van de woning en de samenvoeging van twee slaapkamers aan de achterkant. De afmetingen zijn circa:

Slaapkamer 1, achterzijde: 5.30 x 3.60

Slaapkamer 2, voorzijde: 3.30 x 3.00

Slaapkamer 3, voorzijde: 2.50 x 2.00

De genoemde samenvoeging is vrij eenvoudig weer te herstellen door het terugplaatsen van de wand tussen beide ruimtes wanneer dit gewenst zou zijn. Wél betekent dit tevens een aanpassing in de badkamer.

Centraal punt op de overloop vormt de badkamer. Deze is voorzien van een wastafelmeubel, het tweede toilet en een ruime inloopdouche.

De woning heeft in de zijtuin een vrij ruime berging staan (bijna 11.00 x 2.00 meter). De tuin heeft een vrij achterom en is onderhoudsarm aangelegd. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas, derhalve makkelijk in het onderhoud. Het huurbedrag voor de ketel bedraagt afgerond €36,- per maand.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisHOEKWONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar1966
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte121 m2
Externe bergruimte21 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers 3
Energie
Warm waterCV KETEL Intergas HRE cwy 2021
Buitenruimte
LiggingIN WOONWIJK
Tuin105 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte218 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken