Land van Straub 25

Goes

€ 239.000 K.K.

Bouwjaar
2015

Woonoppervlakte
120 m2

Inhoud
417 m3

Aantal kamers
4

Perceelopppervlakte
116 m2

Energielabel
A
Omschrijving

Startverkoop open huis woensdag 20-02-2019 van 16.00 tot 17.30 uur!!!

Voor deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar op: landvanstraub25.nl of download de digitale brochure.

Bent u op zoek naar een ruime, zuinige, volledig geïsoleerde tussenwoning in Mannee? Dan bent u aan het Land van Straub 25 in Goes aan het juiste adres.

Vanuit de hal met meterkast, toilet en trapopgang loopt u de lichte en tuingerichte woonkamer binnen. Aan de voorzijde bevindt zich de L-vormige keuken in lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koeler met vriesvak, combioven, keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u een leuk zicht over de speelplaats die voor de deur ligt. Zo kunt u uw kinderen goed in de gaten houden terwijl u kookt.

Op de verdieping bevinden zich naast de badkamer, drie ruime slaapkamers.
De afmetingen hiervan zijn circa:

Slaapkamer 1: 4.70 x 3.00 mtr.
Slaapkamer 2: 3.90 x 2.52 mtr.
Slaapkamer 3: 3.10 x 2.06 mtr.

De badkamer is uitgevoerd in een lichte wandtegel en donkere vloertegel en is voorzien van een douche, het tweede toilet en een wastafel. Afmeting van de badkamer is circa 2.50 x 2.30 mtr.

Op de tweede verdieping, die bereikbaar is met een vaste trap, is een prima mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. Ook bevinden zich hier de witgoedaansluitingen. De afmeting van de zolderverdieping (vanaf trapgat tot aan de muur aan de overzijde berekend) is circa 4.20 x 5.35 mtr. De totale vloeroppervlakte op de tweede verdieping tussen de 1.50 hoogtelijn is circa 5.10 x 5.35 mtr.

De achtertuin met vrije achterom is op het zuiden gelegen en biedt zonaanbidders een heerlijke plek om van het zonnetje te genieten. Achterin de tuin bevindt zich de houten berging welke voorzien is van elektra.

Belangrijk aspect aan deze woning is de duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo is de woning voorzien van kunststof kozijnen en voldoet deze woning aan de meest recente normen op het gebied van isolatie. Zowel de muren, vloeren, en daken zijn voorzien van isolatie. Alle kozijnen zijn bezet met isolatieglas. Ook is de volledige woning voorzien van vloerverwarming, welke per ruimte te regelen is.

Als bron voor verwarming en warmwatervoorziening wordt gebruik gemaakt van een aardwarmtepomp. Dit systeem kan in de zomer weer gebruikt worden om de woning te koelen, zodat een constante aangename temperatuur in het huis gewaarborgd is. De warmtepomp betreft een leasetoestel, u betaald hier circa €87,- per maand voor (dit is inclusief service en onderhoud).

Dit perceel is nog niet kadastraal gesplitst, de opgegeven grootte berust derhalve op een inschatting. Het perceel zal door verkoper nog kadastraal worden ingemeten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat het Land van Straub 25 u te bieden heeft? Kom kijken en wij vertellen u het graag!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Tussen woning
Bouwjaar2015
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m2
Externe bergruimte6 m2
Indeling
Aantal bouwlagen4
Aantal kamers4
Energie
EnergielabelA
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Vollediggeisoleerd, Dubbelglas
VerwarmingVloerverwarminggeheel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte116 m2

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.