Langendam 19-k

Zoutelande

€ 1.500 per maand

Bouwjaar
2018

Woonoppervlakte
130 m2

Inhoud
385 m3

Aantal kamers
3

Energielabel
A
Omschrijving

Centraal gelegen in Zoutelande, op loopafstand van de bekende strandovergang bij de plaatselijke horeca en winkels, bieden wij u te huur aan dit royale penthouse. Deze royale woonruimte met twee slaapkamers en badkamers is ALLEEN VOOR PERMANENTE BEWONING, recreatieve bewoning is niet toegestaan.
De woonruimte is deze zomer opgeleverd, een hagelnieuwe ruimte die niet eerder bewoond is. Dit stelt u in de gelegenheid om de afwerking van wanden en aankleding in eigen stijl en smaak te kunnen doen.

Het geheel heeft een afmeting van circa 130m2 gebruiksoppervlak. Dit is exclusief de loggia van ca. 15m2. De woonruimte heeft een heel royale afmeting van 12 meter lengte en ruim 4.55 breed (totaal dus een kleine 55m2). Bovendien is dit voorzien van een betrekkelijk hoge plafondhoogte door de kapconstructie die hier aanwezig is. Een heel leuk onderdeel van deze ruimte is dat aan alle buitengevel-zijdes grote raampartijen aanwezig zijn die een grote hoeveelheid lichtinval geven en tegelijkertijd een ruim uitzicht bieden over het dorp.

Het appartement is voorzien van een open keuken welke beschikt over de volgende inbouwapparatuur: een keramische kookplaat met afzuiging, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Verder zijn er naast het toilet in de hal nog twee badkamers aanwezig. Iedere slaapkamer beschikt over zijn eigen badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en in de masterbedroom een tweede toilet.

De verwarming en warmwatervoorziening betreft een CV combiketel. Het appartement is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming.
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en berging op de begane grond. Deze zijn bij de huur inbegrepen.

Het appartement wordt aangeboden voor een huurtermijn voor onbepaalde tijd, nooit minder dan één jaar. De huursom bedraagt per maand €1.500,- exclusief energie en €100,- servicekosten. De van toepassing zijnde huurovereenkomst betreft het model Woonruimte wat is opgesteld door ROZ wat wordt aangevuld met specifieke bepalingen met betrekking tot dit object. Hierin wordt ondermeer opgenomen dat de huur jaarlijks geïndexeerd wordt op basis van de CPI reeks alle huis en de waarborgsom van tweemaal de kale huursom.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisAppartement, Penthouse, Penthouse
Bouwjaar2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte130 m2
Externe bergruimte5 m2
Indeling
Aantal bouwlagen1
Aantal kamers3
Energie
EnergielabelA
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
VerwarmingCvketel
Warm waterCvketel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte m2

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.