's-Gravenstraat 6

'S-GRAVENPOLDER

€ 975 per maand

Bouwjaar
2020

Woonoppervlakte
72 m2

Inhoud
187 m3

Aantal kamers
1

Perceelopppervlakte
2008 m2
Omschrijving

Op één van de meest centrale plekken in ’s-Gravenpolder presenteren we appartementengebouw ‘Bosseweide’. Voor alle ’s-Gravenpoldernaren en bekenden in de omgeving is de plek waar dit gebouw staat jaren bekend geweest als winkel met bovenwoning, “de oude Fixet”.

Wij bieden aan:

Prachtige woonruimte op de 1e verdieping met zicht over de ’s-Gravenstraat door wandhoge raampartijen Frans balkon aan de gevelzijde. Dit appartement heeft de ingang aan de ’s-Gravenstraat. De plattegrond bestaat uit een fijne woonruimte met open keuken, royale zithoek en eetgedeelte.

Kenmerken

• Royaal buitenterras

• Mooi uitzicht en grote raampartijen aan de straatzijde.

• Compacte woonruimte met buitenterras en Frans balkon.

De locatie is op de hoek van de ’s-Gravenstraat/Bosseweide. Een centrale plek in het dorp tegenover de historische Hervormde Kerk waaromheen een aantal winkels, huisarts en bedrijvigheid zijn gevestigd.

Zowel de ’s-Gravenstraat als Bosseweide zijn betrekkelijk rustige straten. Het zicht op deze straten is aangenaam met de nodige bedrijvigheid voor de deur zonder dat dit tot overmatige drukte of overlast leidt. Het gebouw ‘De Bosseweide’ heeft een ingang aan Bosseweide (appartement 1 & 2) en aan de ’s-Gravenstraat (appartementen 3 t/m 8).

Ieder appartement heeft een parkeerplaats. Daarnaast is er een fietsenberging die voor alle bewoners beschikbaar is.

Kenmerken
Bouw
Bouwjaar2020
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte72 m2
Externe bergruimte4 m2
Indeling
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEHEEL
Buitenruimte
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte2008 m2

Huuraanvraag indienen

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken