Sebastiaanstraat 23-a

Kwadendamme

€ 249.000 v.o.n.

Bouwjaar
2020

Woonoppervlakte
115 m2

Inhoud
410 m3

Aantal kamers
3

Perceelopppervlakte
300 m2

Energielabel
A
Omschrijving

Op de locatie aan de Sebastiaanstraat in Kwadendamme bieden we te koop aan deze levensloopbestendige tweekapper. Dit huis is van alle gemakken voorzien, zoals; kunststof kozijnen en een slimme plattegrond met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, die verrassend groot en functioneel is.

De woning heeft een entree met daarin de meterkast, trapkast en toilet. In het woongedeelte is het zitgedeelte aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de keuken en de slaapkamer met aansluitend badkamer. Op de verdieping is de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als werk- of slaapkamer. Indien gewenst is dit zelfs nog in twee slaapkamers te delen.

Als optionele afwerkingsmogelijkheden zijn er mogelijkheden om de woning met een garage uit te rusten óf de ruimte van de garage te benutten door het leefgedeelte groter te maken. Hierdoor is er een grotere woonkamer/slaapkamer op de begane grond mogelijk met een keuken aan de voorzijde en een royale woonkamer aan de achterzijde. Deze optie biedt ook nog een inpandige berging voor fietsten etc. Op de verdieping is ook nog een optie tot het plaatsen van een extra dakkapel en badkamer. Kortom: voldoende mogelijkheden tot het volledig ‘eigen’ maken van uw nieuwe levensloopbestendige woning!

De huizen worden gebouwd en ontwikkeld door bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand. De bouw start bij de verkoop van één van de woningen, dus er kan snel gestart worden!

Voor meer informatie over de optionele uitvoeringen en de meerwerkprijzen nodigen wij u uit om met ons kennis te maken. We lichten in een gesprek u graag voor wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak 0113-223946 of mail naar info@schrijverversluys.nl.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Bouwjaar2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m2
Externe bergruimte m2
Indeling
Aantal bouwlagen2
Aantal kamers3
Energie
EnergielabelA
IsolatieVollediggeisoleerd
VerwarmingCvketel
Warm waterCvketel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte300 m2
Klantbeoordelingen
Plan een bezichtiging

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken