Spoorstraat 20f

's-Gravenpolder

€ 50 per vierkante meter per jaar

Bouwjaar
2000
Omschrijving

Wij bieden te huur aan, deze ruime bedrijfsunit met een afmeting van circa 100m2 oppervlak (10x10meter). Deze ruimte is bijzonder geschikt als bedrijfsruimte, werkplaats, opslag voor materialen / privé spullen en garage voor auto’s (oldtimers) of camper(s). De hoogte is circa 5 meter. De toegang is door middel van een overheaddeur en aparte toegangsdeur naast de overheaddeur.

Voor de unit is ruimte om te parkeren.

De unit ligt aan de Spoorstraat op het bedrijventerrein ‘s-Gravenpolder. Deze ligging is nabij de afslag van de A58 nabij Goes en Heinkenszand. Ideaal op de route richting Goes, Vlissingen en via de Westerscheldetunnel naar Terneuzen.

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten binnen het
bestemmingsplan Bedrijventerrein ‘s-Gravenpolder.

Voorzieningen
-Overheaddeur; separate loopdeur;
-Elektra aanwezig en riolering voorbereid.

Kadastrale informatie
Gemeente Borsele, sectie W, nummer 1363gedeeltelijk.

Vraagprijs
Huurprijs €50,- ex. BTW / m2 per jaar

Omzetbelasting
Over de huur is omzetbelasting verschuldigd.

Zekerheidsstelling
10% van de overeengekomen koopsom, te storten bij de gekozen notaris.

Oplevering
In overleg, kan snel.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Spporstraat 20f te ‘s-Gravenpolder De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schrijver Versluys Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.